Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığının bugün gerçekleştirilen 14’ncü olağan kongresinde mevcut başkan Ahmet Kahveci güven tazelerken, Kahveci ülkücülerin bugüne kadar siyasi zafer hırsızlığı peşinde olmadığını ifade etti.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Kahveci,  MHP’nin 50 yılı aşkın mazide ihanetleri gördüklerini söyleyerek, “Ortak seçimlere girildiği dönemleri de, koalisyon dönemleri oldu. Son yıllarda siyasi ittifaklara da şahit olduk.  Biz Türk milliyetçileri vefayı biliriz. Bizlere yapılan vefasızlığı haksızlıkları sırt dönmeleri de biliyoruz. Bizler tevekkül etmiş dava erleriyiz. Gerekeni yapar, dua eder, sabreder, bekleriz,  Allah’tan gelen her sonucu şükrederiz. Bize uzatılan dost elini biliyor. Kem gözleri de görüyoruz. Tabi ki önceliğimiz devletimiz, milletimiz sonra partimiz ve biz. Derdi devlet olanın dermanı Allah’tır biliriz. Ama aynı zamanda tüm ülküdaşlarımın her alanda haklarının korunması bizim sizlere olan borcumuzdur. Bizler fikrimize saygı duyulmasını bekleriz” dedi. 

“Ülkücüler bugüne kadar siyasi zafer hırsızlığı peşinde olmadı” diyen İl Başkanı Kahveci, “MHP’nin tüm siyasi kazanımları sizlerin çabaları ve çalışmaları ile olmuştur. Bu bağlamda MHP’nin hiç kimseye borcu yoktur. Haklının hakkının verilmesi de beklentimizdir. Biz Müslümanlar biliriz kul hakkı zor bir imtihandır. 18 İlçemizde problemsiz seçimlerimizi tamamladık. Bugünde il seçimini yapıyoruz. Yerel seçimlere de kısa bir süre kaldı. Bizler tüm seçim bölgelerinde aday çıkaracak güç, kudret ve tecrübeye sahibiz. Bugüne kadar il belediyesi için aday adayları ilçe ve belde başkanlıkları için aday adayları ile ön görüşmeler devam ediyor” diye konuştu.