Afyonkarahisarlılar, ünlü müzik grubu Gripin ile coştu. Üniversiteler ligi finalleri kapsamında şehrimizde sevilen grup Gripin konser verdi.

ÜNİLİG Finalleri açılış töreni kapsamında konser etkinliği düzenlendi. Kültürel ve sanatsal etkinliklerle vatandaşların keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Belediyemiz, Motokros alanında Gripin müzik grubunu hemşehrilerimizle buluşturdu.

           Sahne performansı ile göz dolduran Gripin grubu üyeleri izleyicilerden tam not alırken konsere gelen Afyonkarahisarlılar Gripin Müzik Grubu'nun seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Konserde gençler hep bir ağızdan grubun seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan konser yaklaşık iki saat sürdü.

KONSERE BAKAN KASAPOĞLU'DA KATILDI

        ÜNİLİG finalleri açılış töreni için şehrimize teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Valimiz Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri ile birlikte konser alanını ziyaret etti. Kısa bir hitap gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu gençleri coşkuyla selamladı. Yeni konserlere hazır olun diyen Bakan Kasapoğlu gençler tarafından ilgiyle karşılandı.