Afyonkarahisar'da Kasten adam öldürme suçundan hakkında 4 yıl 6 ay hapis cezası bulunan O.T. isimli şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Afyon'da hırsızlık olaylarında yüzde 97 başarı!..
Afyon'da hırsızlık olaylarında yüzde 97 başarı!..
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, suç dosyasında kasten adam öldürme suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.T.’nin izini süren ekipler, şahsı kent merkezinde yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan O.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli süreçte, mahkeme tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekiplerinin aranan şahısları yakalamak için yürüttüğü bu tür operasyonlar, bölgedeki güvenliğin artırılması ve adaletin sağlanması açısından büyük önem taşıyor. O.T.’nin yakalanması, benzer suçların önlenmesi ve toplumun huzurunun korunması açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.