Afyonkarahisar İnternet Medyası radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Elçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.



Başkan Ömer Elçi yayımladığı mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' diye ifade ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz" dedi.



Cumhuriyet'in Türkiye'yi çağdaş dünyaya ve geleceğe bağlayan en güçlü halka olduğunu ifade eden AFİMED Başkanı Ömer Elçi "Cumhuriyetimiz, bugünkü modern ve demokratik değerlere dayanan güçlü devlet ve toplumsal yapımızın temelindeki en önemli harçtır. Ülkemizin dünya devletleri arasında günümüzde edindiği saygın ve güçlü konumun, 96 yıllık cumhuriyetimizin başarılarının bir ürünü olduğu kuşkusuzdur. Ülkemizin Cumhuriyet'in ilanı ile gelen kazanımlarını her geçen gün daha da ilerletmesini gururla izliyoruz. Cumhuriyetimiz, arkada bıraktığı 96 yılda çok büyük başarılara imza atmıştır" dedi.



29 Ekim'in umudun, azmin, inancın, yeniden doğuşun tarihi olduğunu ifade eden Elçi, "Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının eşsiz kahramanlıkları ve özverili mücadeleleri sonucu kurulan Cumhuriyetimiz sayesinde bugün geçmişimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakıyoruz. Bu kutlu gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten iyi dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.