Zafer Kalkınma Ajansı’nın, yeni mali destek programları ”sosyal kalkınma” ve ”sosyal altyapı” ile ilgili eğitim toplantıları gerçekleştirdiği bildirildi.
Ajanstan yapılan açıklamaya göre, kısa süre önce uygulamaya konulan ”sosyal kalkınma” ve ”sosyal altyapı” mali destek programlarını tanıtımına yönelik çalışmalar kapsamında, eğitim ve bilgilendirme amaçlı toplantılar gerçekleştirildi.
Ajansın sorumluluk alanı olan Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak’ta, il merkezleri ve bazı ilçelerde gerçekleştirilen eğitim toplantılarında, programların amacı, öncelikleri, destek miktar ve oranları konularının yanı sıra, ”proje döngüsü yönetimi”, ”mantıksal çerçeve yaklaşımı”, ”online proje başvuru modülü” ve ”proje değerlendirme süreçleri” ile ilgili eğitim verildiği, eğitimleri 350 kişinin takip ettiği kaydedildi.
Zafer Kalkınma Ajansı’nın iki yeni mali destek programını tanıtım amacıyla 12-16 Kasım’da arasında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdiği, bu toplantılara ise 841 kişinin katılım sağladığı ifade edildi.