Mor Beyazlı takımın eski genel kaptanı Musa Sert’in yedek üyeler arasında yer alıp yönetime dışarıdan destek vereceği öğrenildi.
Onursal Başkan Salim Pancar’ın desteğini çekmesinden sonra ikinci kez kongre kararı alan Afyonkarahisarspor’da haftalardır baş döndüren bir trafik yaşanıyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Aydoğan’ın büyük çabaları sonunda yeni bir yönetim oluşarak belirsizliğe son verildi. Şeker-İş Sendikası’nın eski şube başkanı ve Şekerspor Kulübü’nün de eski başkanlarından Şükrü Balık başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde yine Şekerspor’un eski futbolcularından İshak Demiroğlu, Mustafa Çakan, Ahmet Şimşek ve Ahmetpaşaspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Oğuz yer alıyor. Eski Genel Kaptan Musa Sert’in iye yeden üyeler arasında yer alacağı ancak yönetime dışarıdan destek vereceği öğrenildi. Bu arada yeni yönetime dışarıdan destek verecek olan isimler arasında Ali Günçan’ın da bulunduğu gelen haberler arasında.
KATILIM GENİŞ OLACAK
29 Temmuz’da yapılacak kongrede 5 asil yönetim kurulu, 5 yedek yönetim kurulu, 3 asil denetim kurulu ve 3 yedek denetim kurulu üyesinin seçileceğini hatırlatan Başkan Adayı Şükrü Balık, “Yönetim ve Denetim kurulunun asil ve yedek üye sayısı toplam 16 kişiden oluşuyor. Biz çalışmalarımızı bu 16 kişiyle yürüteceğiz. Asil, yedek diye ayrım yapmadan 16 kişilik bir ekiple Afyonkarahisarspor’u daha iyi noktalara getirebilmek için çalışacağız” dedi.