"Spor şehri Afyonkarahisar"ın voleyboldaki başarılı temsilcisi Afyon Belediye Yüntaş'ta neler oluyor?..



Voleybol erkekler liginde, Türkiye'nin en üst liginde, futbolda Süper Lig denilen düzeyde mücadele eden ve ilimizi sporda tanıtılmasına büyük katkı sağlayan, ligde Fenerbahçe, Galatasaray, Halkbank, Ziraat Bankası gibi voleybolun dev kulüpleriyle mücadele eden Temsilcimiz Afyon Belediye Yüntaş, destek bekliyor.



Afyon Belediye Yüntaş'ta zorlu ARKAS deplasmanında başarılı yabancı oyuncular Bruno Lima ve Cristian Poglajen sahada yer alamadı, yeni transfer Abrahan Alfonso ise forma şansı bulamadı.



Afyonkarahisarlı voleybolseverler, bu durumun nedenini sosyal medyadan sordular. Takımdaki bu durum nedeniyle bu zorlu maçtan mağlubiyetle dönüldüğünü belirten voleybolseverler, sosyal medyadan "bu memlekette sadece futbol mu desteklenecek, 4 futbolcu maliyetine kurulan voleybol takımımıza bu komik bütçede de dahi destek yok mu, Türkiye'nin voleybolda en üst ligi olan Efeler Liginde bütçesi  hem az tutulmuş ama inancı ve Afyon sevdalısı yüksek bir takıma sahip çıkılmasını istiyoruz, çünkü bu kulüp bu şehir için bir şans" dediler.