AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın teşkilat bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına, AK Parti'de Afyonkarahisar'ın etkili ve sembol ismi  eski milletvekili ve bakan Veysel Eroğlu ve Belediye Başkanı adayı ve eski il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın katılmaması dikkat çekri.

Programa; AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Dr. Hakkı Öztürk, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, önceki dönem Milletvekili Halil Ürün, önceki Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, önceki İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programına eski milletvekili ve bakan Veysel Eroğlu ve Belediye Başkanı adayı ve eski il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın katılmaması dikkat çekti.

Özgür Özel, anı defterini imzaladı!.. Özgür Özel, anı defterini imzaladı!..

İki ismin, neden bayramlaşma programına katılmadıığ merak konusu olurken, iki ismin kendilerine yönelik suçlamalar nedeniyle tepki olarak programa katılmadıkları iddia ediliyor.