İlçelerin il merkezi ile idare birliğinin sağlanması, yapılan veya yapılacak olan iş ve işlemlerin gözden geçirilmesi, kamu kurum ve kuruluşlarının birbiri ile koordineli bir biçimde çalışması gibi konuların görüşüldüğü toplantı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya ilimizde görevli Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu, Cafer Sarılı, Erhan Günay ile Kaymakamlar katıldılar.

 

 Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarca okul çevrelerinde her konuda tedbirlerin alınması, Halk toplantıları ile muhtarlar toplantılarının her ay düzenli olarak yapılması, köydes projelerinin titizlikle takip edilmesi, ilçelerin genelinde devam eden yatırımların takip edilmesi, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, kış aylarına girilmesi sebebiyle gerekli tedbirlerin alınması ve koordinasyonu gerektiren konularda sürekli olarak Valiliğin, Vali Yardımcılarıve kurumlar arasında işbirliğinin yapılması talimatında bulundu.

 

Toplantı, Afyonkarahisar'ın genelinde devam eden diğer yatırım ve hizmetlerin değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.