Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kanal 3'te yayınlanan Dobra Dobra programında Mehmet Emin Güzbey'in konuğu oldu.

Vali Çiçek "Afyonkarahisar’da büyük bir heyecanla baharı bekliyoruz, 2021 Afyonkarahisar’ın yılı olacak. 2021 yılında uçacağız” dedi.

Programda Afyonkarahisar’la ilgili düşüncelerini paylaşan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’ın insanı çalıştıran bir şehir olduğunu söyleyerek, “Afyonkarahisar’ın ciddi bir potansiyeli var. Yapacak çok işimiz var. Bazen kendiniz değil de, şehir yöneticiyi çalıştırır. Afyonkarahisar’da yöneticiyi çalıştıran bir şehir. Cenab-ı Allah bu şehre herşeyi vermiş. Dolayısıyla bize de çalışmak düşüyor” dedi.

Vali Göökmen Çiçek, Afyonkarahisar’ın bulunduğu konumun çok önemli olduğunu kaydederek, “Hiçbir yere uzak olmayan bir şehir. Bakıyoruz İstanbul’a, Ankara’ya, her yere yakın bir şehir. Özellikle karayolu açısından çok yakın. Bu şehirde çalışmamız gerekiyor, bu şehir bizi motive ediyor. Afyonkarahisar’ın tarihi de çok büyük. Kurtuluş Savaşı, daha öncesi her yeri hikâyelerle dolu. Tarihi pek çok olay yaşanmış. Bizimde bu şehre borcumuz olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. (Gazete 3)