Türkeli Gazetesi'nin 71. yaşını tebrik ediyor; kurucusundan sahibine, yazı işlerinden matbaacısına, muhabirinden köşe yazarlarına kadar tüm ekibi kutluyor, nice başarılı yıllar diliyoruz.

AFYONHABER MEDYA
ÖMER ELÇİ



5 Aralık 1951 tarihinde merhum bilge şahsiyet Dr. Sadettin Aygen ile yayın hayatına başlayan Türkeli, 1987’de gazeteyi devralan H. Hakkı Özsoy tarafından bu günlere getirildi.1 Kasım 2019 tarihinde Hakkı Özsoy’dan da bu kutsal görevi Batı şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Önder Artuk aldı. Artuk ile Türkeli gazetesi başarı çıtasını çok ileri seviyelere taşıyor.

YILLAR İÇİNDE TÜRKELİ BAYRAĞINI TAŞIYANLAR AYGEN, ÖZSOY VE ARTUK OLDU
Türkeli Gazetesi geçmişten aldığı bilgi ve birikimiyle, bugün genç, dinamik, profesyonel kadrosuyla yayın hayatını ilkelerinden ödün vermeden sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana ilkeli yayın politikasıyla Afyonkarahisar’a hizmet veren Türkeli Gazetesi 71. Yılını kutluyor. Basın sektörüne 71 yıl önce katılan, ilk kurulduğu 1951 tarihinde elle ve kurşun harfle hazırlanarak baskıya sunulan, gelişen teknolojiyle entertip, daktilo ve teknolojik gelişmeler ve dizgi sistemine geçen, günümüzde ise ulusal basın teknolojisiyle masaüstü yayıncılık, ofset baskıya geçiş yapan, günlük 50 – 100 tirajdan 1000’lere yükselen, 2 – 3 çalışandan 6 çalışan sayısına ulaşarak hizmetlerini ilk günden itibaren ilkeli bir şekilde sürdüren Türkeli Gazetesi, 71. yılında da gururla hizmet vermeye devam ediyor.

TÜRKİYE GENELİNDE BİR REKOR
71 yıldır yayın hayatını sürdüren Türkeli Gazetesi, geçen zaman içerisinde güçlü bir yayın organı haline geldi. 71 yıllık geçmişi ile Türkiye genelindeki yerel gazeteler arasında bir rekora koşan Türkeli, gazetecilik dışında da verdiği hizmetler ile dikkat çekiyor.