Türk Yıldızları’ndan anlamlı ziyaret

 

Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilimiz semalarında gösteri yapan Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi ‘Türk Yıldızları’, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar şubesini ziyaret ettiler.





Türk Yıldızları Filo Komutanlığına Hava Pilot Binbaşı Esra Özatay öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Türk Yıldızları ekipleri Dernekte Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya gelerek dernekte asılı bulunan Şehit ve Gazilerin resimlerini incelediler.

Onlara yuva oldunuz

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Zafer haftasında ilimiz semalarında unutulmaz bir gösteri yapan Türk Yıldızları timinin tüm ekiplerini kutladı. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Türk Yıldızları Filo Komutanlığına Hava Pilot Binbaşı Esra Özatay; “Zafer Haftası nedeniyle geldiğimiz ve gösteriler yaptığımız Afyonkarahisar’da Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etmemek olmazdı. Burada yapılan çalışma ve hizmetleri görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Emanetlerimize sahip çıkıp onlara bir yuva olduğunuz için başka Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı olmak üzere tüm yönetimine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Duygusal anlar yaşandı

Ziyarette Başkan Kumartaşlı, ziyaretin anısına Türk Yıldızları timine dernek şiltinden hediye etti. Türk Yıldızları Filo Komutanlığına Hava Pilot Binbaşı Esra Özatay ise Dernek Başkanı Kumartaşlı’ya Türk Yıldızlarına ait plaket ve fotoğraf hediye etti.Duygusal anların yaşandığı ziyarette Türk Yıldızları timinin tüm ekibi Şehit Aileleri ve Gazilerle teker teker ilgilenip onlarla fotoğraf çekindiler.

Ziyaret sonunda Başkan Kumartaşlı, ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirerek; “Sizler bizim dünyadaki gururumuzsunuz. Allah burnunuzu kanatmasın, başarılarınız daim olsun” dedi