Tureks Özel Halk Otobüsleri İşletmesi Genel Müdürü Galip Şanlı Afyonkarahisar’da faaliyette bulunan minibüslerinin hatlarının satılması halinde hepsine talip olduğunu söyledi.   Turex Şanlı, “Minibüsçüler kazanmadıklarını ifade etmekteler. Eğer kazanmıyorlarsa ben minibüslerinin hatlarının satılması halinde her birini 100 bin liraya almaya talibim” dedi.
Tureks Özel Halk Otobüsleri İşletmesi Genel Müdürü Galip Şanlı Afyonkarahisar’da faaliyette bulunan minibüslerinin hatlarının satılması halinde hepsine talip olduğunu söyledi. Şanlı, “Minibüsçüler kazanmadıklarını ifade etmekteler. Eğer kazanmıyorlarsa ben minibüslerinin hatlarının satılması halinde her birini 100 bin liraya almaya talibim” dedi. “63 BİN LİRA DEĞER BİÇMİŞLERDİ”
Minibüsçü esnafı ile Tureks’in haklarının devri konusunda yapılan görüşmelerin neticelenmediğini belirten Şanlı, “Yapılan görüşmelerde minibüsçüler kendi minibüslerine ve hatları için 63 bin lira değer biçmişlerdi. Minibüsçü esnafının ortak olarak belirledikleri rakamı kabul etmiştim. Ancak bu görüşmeler sonunda istenilen noktaya gelinemedi” dedi. “100 BİN LİRAYA ALMAYA TALİBİM”
Son zamanlarda minibüsçülerin maddi kazançlarının fazla olmaması nedeniyle zorda oldukları söylemlerinde bulunduklarını ifade eden Şanlı, “Benim firmamı almaya talip olanlara şimdi benim onlara bir önerim olacak. Madem para kazanamıyorsunuz. 63 bin lira değer biçtikleri minibüsleri ve hatlarının devrine 100 bin liraya almaya talibim” dedi. Gazete3