TSD YENİ BAŞKANINI SEÇTİ Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 13 Ekim 2012 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan olağan üstü genel kurulu bugün yapıldı. Toplantıda 35 oy alan Özcan Pınar Dernek Başkanlığına seçildi.
Tüm Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde yapılan olağanüstü genel kurulun divan başkanlığını Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt yaptı. Oylamaya 35 üye katılırken, oylama öncesinde bir açıklama yapan Divan Başkanı Mesut Yurt, engellilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, “Engelliler meclisi olarak daha önce yönetime verdiğimiz destekleri yeni seçilen yönetimde ki arkadaşlarımıza da vereceğiz” dedi.
Eski başkan Erkan Civan ise 15 aylık görev süreleri boyunca yönetim olarak derneğin üyesi olan yada olmayan bütün engellilerin maddi ve manevi sıkıntılarının giderilmesi için çalıştıklarını söyleyerek, “Ama arkadaşlarımız yeni bir oluşum istediklerini söyledi, bizde bu karara saygı duyduk ve olağan üstü genel kurula gittik” dedi. Oylama sonucunda dernek başkanlığına seçilen Özcan Pınar ise yeni yönetimimiz ile birlikte dernek üyeleri arasında birlik ve dayanışmayı sağlayarak, üyelerin sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışacaklarını ifade ederek, “En başta derneğimizin daha fazla aktifleşmesini sağlamak için üye çalışmalarına ağırlık vereceğiz” dedi. GÖKTEN CEYLAN (İHA)