Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı nedeniyle  bir mesaj yayınladı. 

Uysal mesajında: “1 Mayıs, emekçi insanların insanca bir yaşam için haklarını ve mücadelelerini dile getirdikleri birlik ve mücadele günüdür. İşçi ve emekçinin bayramı 1 Mayıs'ı virüs tedbirleri nedeniyle bu sene coşkuyla kutlayamıyoruz. Her sene meydanlarda işçimiz, emekçimiz 1 Mayıs da alanları doldurur emek ve dayanışmanın en güzel örneğini tüm dünyaya, ülkemizin bütün meydanlarından gösterirdi. Koronavirüs bizlere bir çok şey öğretiyor. Bu öğretiler arasında işçinin, emekçinin ne kadar önemli olduğunu, onların fedakar bir şekilde yıllardır bu ülkenin ekonomisini , insanların ihtiyaçlarının nasıl karşılandıklarını daha net görmemizi sağlıyor. 
 1 Mayıs da çalışan alın teri ile evine ekmek götüren, emeğinin karşılığını alamayan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs bayramını kutluyorum .Bu vesileyle zor günlerde daha da kıymetini bildiğimiz anladığımız işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum” dedi.