Belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekili Ali Özkaya, Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi ve gıda tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren işletme sahipleri katıldı.



 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Marka Şehir olma yolunda hızla ilerleyen Afyonkarahisar’ın her konuda desteklendiğini belirterek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın gıda tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren işletme sahipleri dinleyeceğini mevcut durumun değerlendirilerek daha iyi seviyelere getirileceğini belirtti.

 

Daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Acar’ın ilimizde yapılan faaliyetleri içeren sunumuyla devam eden toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba kendisine iletilen istek talep ve önerileri titizlikle dinledi.

 

Toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Bakan Fakıbaba, toplantıda alınan kararların Afyonkarahisar ve ülkemiz adına olumlu olacağını belirtti.