AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatında Bolvadin depremi gündem olmaya devam ediyor.



Bolvadin'de AK Parti-MHP blokuna rağmen yüksek bir oy alarak bağımsız seçimlere giren Fatih Kayacan'ın tekrar AK Parti'ye katılmasıyla Bolvadin Teşkilatının Kayacan'ın dizayn edeceği belirtiliyor.



Bolvadin'de AK Parti'den adaylığı zamanın AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı ve Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından engellenen Fatih Kayacan'ın, bağımsız olarak girdiği seçimde yüksek bir oyla Belediye Başkanı seçilmesi büyük sarsıntıya neden olmuştu.



Başkan Kayacan'ın, seçim sürecinde olanları Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a önce dosya olarak sunması, sonra bizzat anlatmasıyla ve akabinde AK Parti'ye yeniden katılmasıyla olay bir anda tersine döndü.



Erdoğan'ın AK Parti'nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımsına bizzat "Bu meseleyi çözün, gereğini yapın" talimatı vermesiyle İl Başkanı ve Bolvadin İlçe Başkanı istifa etmek zorunda kaldığı iddia ediliyor.



Başkan Kayacan'ın, tekrar AK Parti'ye döndükten sonra Bolvadin İlçe Teşkilatında "evden kaçan çocuk muamelesi" gördüğünü yakın çevresine anlattığı belirtiliyor.



Bolvadin'de, Başkan Kayacan'la uyumlu çalışacak bir teşkilatın oluşturulması bekleniyor.



AFYONHABER

ÖZEL HABER