ŞUHUT Beeldiye Başkanı Bozkurt ve Kaymakam Görükmez Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen ilçe Atatürk Evi çevre düzenlemesini yerinde inceledi.

Yapılan incelemeler esnasında yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler alan Başkan Bozkurt, çalışmaların 25 Ağustos’a yetiştirilmesini istedi. Atatürk Evi ve çevresinde yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçeye gelen ziyaretçilerin daha rahat bir alanla karşılanacaklarını kaydeden Başkan Bozkurt, bu noktadaki çalışmalar sonrasında Atatürk Evi ve Şuhut’un Tarihi öneminin daha da ön plana çıkacağını belirtti.

Başkan Bozkurt ve Kaymakam Görükmez buradaki incelemelerinin ardından Belediye Başkanı Bozkurt’un önemli projeleri arasında yer alan Hors Mesire Alanını inceleyerek alanın daha sağlıklı olmasını sağlamak maksadıyla fikir alışverişinde bulundular. Başkan Bozkurt, Hors Mesire Alanı ile alakalı vatandaşların olumlu tepkileri olduğunu bu noktadaki eksikliğin giderilmesinden dolayı sayısız teşekkür ve tebrik aldıklarını belirterek, burada yapılan çalışmaların ziyan olmaması için gerekli tedbir ve önlemlerinde alınacağını belirtti. Başkan Bozkurt, ilçenin bir çok noktasında kamu ve belediye yatırımlarının sürdüğünü bu nedenle ilçenin şantiyeye döndüğünü belirterek, Belediye ve kamu yatırım ve çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.