Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde, bölgeye doğalgaz getirilmesi için yoğun çaba gösteren Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un bu çabaları sonuç verirken ilçede ilk doğalgaz aboneliği yapıldı.  

  Başkan Bozkurt’un 2014 seçim vaatlerinden bir tanesi olan Şuhut’un doğalgaz ile buluşması projesinde sona gelindi. Şuhut ilçesi Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi 17 numaralı iş yerinde hizmete başlayan doğalgaz firması hizmet noktasında Başkan Bozkurt, Belediye Meclis Üyesi Ömer Karahan ve Doğalgaz firması temsilcisi Murat Ceran’ın da hazır bulunduğu anda ilk abonelik işlemi gerçekleştirildi. Ardından bir açıklama yapan Başkan Bozkurt, Şuhut’un ilk doğalgaz abonesi olan Ali İhsan Kamit’e hayırlı olmasını dileyerek, “Doğalgaz firması yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde doğalgaz vanası önümüzdeki hafta içerisinde açılarak halkımıza doğalgaz hizmeti verilmeye başlanacak” dedi.

  Başkan Bozkurt ayrıca doğalgazın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na da teşekkür etti.