AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali özkaya'nın, bugün Türkiye Gazetesinde yayınlanan "Sözcü Gazetesi hala hainlerle beraber" açıklamasına Sözcü Gazetesi internet sitesinden cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali özkaya'nın, bugün Türkiye Gazetesinde yayınlanan "Sözcü Gazetesi hala hainlerle beraber" açıklamasına Sözcü Gazetesi internet sitesinden cevap verdi.



İŞTE SÖZCÜ GAZETESİ İNTERNET SİTESİNDEKİ HABER:



 

"ABD'li Mücahit Ören'in yayın organlarının, Sözcü'ye saldırmak için sadece FETÖ geçmişi olan AKP'li milletvekilleri bulabilmesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. İşte İhlasçıların bugün de Sözcü'ye saldırmak için kullandıkları AKP Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya ile ilgili çarpıcı FETÖ detayı.

 

Günlerdir asılsız iftiralarla SÖZCÜ Gazetesi'ne saldıran İhlas Holding, iftiralarına maşa olarak AKP milletvekillerini gözlerine kestirdiler. İhlasçıların önceki gün “Sözcü’ye FETÖ’den kayyum atansın” dedirttiği AKP Kırıkkale milletvekili Ramazan Can’ın, FETÖ lideri Fethullah Gülen’i karargahında ziyaret eden bir isim olduğu, bunun için de “Siyasette yükselmek için bu ziyareti yaptığını” itiraf ettiği ortaya çıkmıştı.

BUGÜN KONUŞTURDUKLARI VEKİL DE ‘FETÖ İLİŞKİLİ’ ÇIKTI!

İhlasçılar, yayın organlarından Sözcü’ye saldırmak için bugün de AKP Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya’yı kullandılar. Türkiye gazetesinin haberine göre Ali Özkaya “Cumhurbaşkanımız 2013'ten itibaren bunlarla çok sert bir mücadele yürütürken 2014'ün başında da her türlü söylemlerimize rağmen o gün FETÖ'yü savunanların, bugün söz söyleme hakları yoktur.” diye Sözcü’yü eleştirdi.



UNUTULAN DETAY: ÖZKAYA İLE İLGİLİ FETÖ DETAYI!Ali Özkaya’nın yeğeninin FETÖ’den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Ancak haberde; Sözcü’ye saldırmak için kullanılan AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile ilgili FETÖ detayına değinilmedi.





 
NE OLMUŞTU?

AKP’li Özkaya’nın Cumhurbaşkanlığı koruma polisi olan yeğeni F. Özkaya, geçtiğimiz yıl FETÖ'ye bağlantılı olmaktan açığa alınmıştı. Polis yeğeninin FETÖ nedeniyle açığa alındığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kabul eden AKP'li milletvekili ise “Açığa alınan herkes FETÖ’cü mü? Birçok kişiyi KHK ile iade etmedik mi? Birçok kişi işime geri başlamadı mı?” ifadelerini kullanmıştı. Özkaya’nın yeğeninin akıbeti ve AKP’li vekilin neden Sözcü’ye yapılan  iftiralarla dolu saldırıya maşa olarak kendisini kullandırttığı ise henüz bilinmiyor."



Haberin linki: https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ihlascilar-yine-patladi-bulduklari-ikinci-vekilin-de-feto-detayi-cikti-3206998/