Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Belediye Veteriner Hekimi Oğuz Başkaya’nın koordinesinde ilçemizin muhtelif yerlerine besleme odakları ve bayat ekmek toplama kutuları yerleştirildi.

Dinar Hayvan severler adında bir Whatsapp gurubu kurarak ilçemizde ki sokak hayvanlarını sahiplenme ve korunmaları ile ilgili çalışma yürüten Dinarlı Hayvan severler Belediye Başkanı Saffet Acar’dan Sokak hayvanları için besleme odakları ve bayat ekmek kutuları yapılmasını istemişti. Başkan Acar hayvan severlerin isteğini kırmayarak besleme odakları ve bayat ekmek kutularını hazırlattı. Belediye Hizmet Binası önünde Başkan Acar tarafından incelenen 6 besleme odakları ve 6 adet bayat ekmek kutuları ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştirildi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar hayvan sever vatandaşların ilçede güzel işler yaptığını, hayvanları sevmeyenlerin insanları da sevmeyeceğini belirterek şunları söyledi, “Mutlaka sokak hayvanlarına yardımcı olmamız gerekiyor. Kaliteli yaşamaları için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Biz belediye olarak sokak hayvanlarını her zaman kısırlaştırıp, aşılıyoruz ve tedavilerini gerçekleştirip kayıt altına alıyoruz. Siz değerli hayvan seven kardeşlerimizin isteği üzerine besleme odakları ve bayat ekmek kutularının yapımını tamamlayarak ilçemizin belirli noktalarına yerleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ne yapılacaksa yapmaya hazırız” dedi.