Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 17 Aralık Pazartesi gününden itibaren eski Devlet Hastanesi’nin C bloğunda hizmet vereceği bildirildi.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin eski yerinin Afyonkarahisar halkına yakışmadığını söyleyen Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarlı’ların daha onurlu, saygın ve sağlıklı hizmet alması için başlattıkları girişimlerin neticesinde, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni taşıma kararı aldıklarını ifade etti.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni her ziyaret ettiğinde orada sıra bekleyen insanlardan utandığını ve bu nedenle sağlık alanında acil olarak çözülmesi gereken sorunlardan bir tanesi olarak gördüğünü belirten Erenoğlu, çabalarının sonuç vermesinin mutluluk verici olduğunu kaydetti.
”Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, benim uykularımı kaçırıyordu” diyen Erenoğlu, her ziyaret ettiğinde oradaki görüntüden utandığını, şimdi ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin otel konforunda olduğunu, vatandaşların artık daha onurlu bir hizmet alacağını aktardı.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Mehmet Tetik ile birlikte masa ve sandalyelerinin taşınmasına destek veren Erenoğlu, taşıma çalışmalarının bir kaç gün sürebileceğini, hastanenin yeni hizmet binasını pazartesi günü açmayı planladıklarını söyledi.
Erenoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin taşınmasında kendisine destek veren merkezin başhekiminden çalışanlarına kadar herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.