SEVGİ SOYLU COŞTURDU Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bir yaz klasiği haline gelen Hıdırlık Yaz Akşamları’nda coşku doruğa ulaştı. Fantezi müzik sanatçısı Sevgi Soylu’nun, seslendirdiği parçalar yaz akşamlarına gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
Birbirinden hareketli şarkılarla katılımcılara mutlu dakikalar yaşatan Afyonkarahisar’lı sanatçı Sevgi Soylu, seslendirdiği duygusal şarkılarla da konukları zaman zaman duygulandırdı.
Oldukça renkli geçen gecede, verdiği konserle Afyonkarahisarlılar’ın gönlünde taht kuran hemşehrimiz, büyük beğeni topladı. Sevgi Soylu’nun birçok şarkısına eşlik eden vatandaşlar doyasıya eğlendi. Zaman zaman izleyicilerin arasına giren Sevgi Soylu, vatandaşlardan gelen istek şarkıları da geri çevirmedi.
KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Gecede ayrıca 2012 yılı Hıdırlık Yaz Akşamları’na katkıda bulunan firmalara Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından teşekkür plaketi verildi. Başkan Burhanettin Çoban, Hıdırlık Yaz Akşamları’nın Afyonkarahisar’ın sosyal ve kültürel potansiyeline büyük ivme kazandırdığını ifade ederek emeği geçen sponsor firmalara teşekkür etti.
Hemşehrimiz Sevgi Soylu’yu Yaz Akşamları’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti de ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, ” Sevgi Soylu hanımefendiyi,  gerek Flash TV, gerekse Kanal- 7 ekranlarında ve diğer televizyon kanallarında zaman zaman izliyoruz.  Kendisi geçtiğimiz günlerde Darıca’da düzenlenen Afyonkarahisarlılar Gecesi’nde de başarılı bir konser vermişti. Bugünde  bu başarıyı kendi memleketinde ortaya koyuyor. Hemşehrimize ve ekibinde yer alan tüm arkadaşlara candan teşekkür ediyorum” dedi.
Geceye Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Odası Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Aşçı, Yaz Akşamları’na katkıda bulunan firmaların yöneticileri, belediye çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hıdırlık Yaz Akşamlarına katkıda bulunan firmaların isimleri şöyle;
Afyonkarahisar Ticaret Odası, Dempaş AŞ. Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Şehitoğlu Konağı, Oruçoğlu Termal Otel, İkbal Termal Otel, Korel Termal Otel, Çınar Termal Otel, Alimoğlu Kültür ve Sanat Merkezi, Frog Medya Film Production, Yüntaş AŞ. ve Okumuşlar AŞ.