Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde öğrencileri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı. Bolvadin’den Kutlu köyüne öğrenci taşıyan Cafer İlki T. idaresindeki plakası alınamayan servis aracı, yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonrası araçta bulunan öğrenciler ve servis şoförü yaralandı. Durumu ağır alan iki öğrenci ile servis şoförü, ağır yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 11 öğrencinin ise, tedavileri Bolvadin Devlet Hastanesi’nde yapıldı.
Kazada yaralanan öğrencilerin isimleri ise şöyle: Eda Nur Çetin, Gülseren Kumral, Ayşe Dudu Çetin, Gülbeyaz Çetin, Sevgül Çetin, Esra Çetin, Özlem Kumral, Seher Çetin, Semra Çetin, Şükriye Çetin, Nurdagül Çetin, Gülbahar Çetin, Burcu Kumral ve servis sürücüsü Cafer İlki T.
Kazanın ardından Bolvadin Devlet Hastanesi’ne yaralı öğrencilerin yakınları ve ilçe protokolü de gitti. Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, yaralı öğrencileri tek tek ziyaret ederek, doktorlardan öğrencilerin sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.