Millî Savunma Bakanlığımızın destekleriyle Garnizon Komutanlığının demir yolu hattı sınır olmak kaydıyla Adnan Menderes Bulvarı’na bakan kısım, Millet Bahçesi olacak.

Gözden kaçırmayın

18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı

Millî Savunma Bakanlığınınmızın destekleriyle Garnizon Komutanlığının demir yolu hattı sınır olmak kaydıyla Adnan Menderes Bulvarı’na bakan kısım, Millet Bahçesi olacak.

 80 bin metrekare alanda yapılacak binalar ve sosyal tesislerin protokolü, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp arasında imzalandı.

Afyonkarahisar’a muhteşem millet bahçesi kazandıracaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, protokolün hayırlı olmasını diledi. Başkan Zeybek “Sağ olsun Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın destekleriyle Garnizon Komutanlığımıza ait anayol güzergahı üzerindeki 80 bin metrekarelik arazinin tahsisi daha önce yapılmıştı.Şimdi de Belediyemiz ile İkmal ve Garnizon Komutanlığımız arasında Millet Bahçemizin içerisinde yer alacak sosyal tesisler ve binaların yapımı için kolları sıvadık. Millet Bahçesi içerisine peyzaj düzenlemeleri için Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacak.  Millet Bahçemiz, Yürüyüş yollarıyla bisiklet yolları, piknik alanları, panorama alanı, botanik bahçeleri, spor alanları, süs bahçeleriyle şehrin kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacak” diye konuştu.