Vali Gökmen Çiçek ve il protokolü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’ıncı yıl dönümü vesilesiyle il merkezinde ikamet eden asker, polis ve sivil olmak kıymetli şehit ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek, hem hal ve hatırlarını sordular, hem de gönüllerini aldılar.

Program kapsamında Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek hanımefendi, Bitlis’in Tatvan İlçesine bağlı Çekmece köyü kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Ast. Kd. Çvş. Şükrü Karadirek’in ailesini ziyaret etti. En kıymetli varlıklarını şehit veren aileye tekrar taziye dileklerini ileten Vali Gökmen Çiçek: “Ne yapsak hakkınız ödenmez. Bugün burada rahat içinde yaşayıp nefes alabiliyorsak, bu kahraman şehitlerimiz sayesindedir” şeklinde konuştu. 

Vali Gökmen Çiçek, Aziz Şehit Şükrü Karadirek’in babası İbrahim Karadirek’e Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim ederken ziyarette Şehit Babası İbrahim Karadirek’i İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüştürdü. Bakan Soylu, şehit babasına hem taziyelerini iletti, hem de yanınızdayız mesajı verdi. 

Bu anlamlı gün dolayısıyla il protokolü ve kurumların yetkilileri de il merkezinde ikamet eden diğer şehit ailelerini ziyaret ederek, hal hatırlarını sordular. Böyle bir etkinliğin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren aileler, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.