Belçika´daki Emirdağlılar arasında ön plana çıkan isimlerden Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’yı makamında ziyaret etti. Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ve Sait Köse uzun süre sohbet ederken gerek Emirdağ gerekse de gurbetçiler hakkında çeşitli konulara değindiler.
Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse geçtiğimiz günlerde Belçika’da gerçekleşen seçimde Emirdağlı vatandaşların büyük ölçüde başarılı olduklarının altını çizerken ‘’ Emirdağlı vatandaşlarımız artık Belçika’da daha fazla söz sahibidir. Emirdağ’ı belçika’da e iyi şekilde temsil etmektedirler’’ dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala , Belçika’da gerçekleşen seçimde her zaman olduğu gibi bu yılda başarılı bir sonuç çıkaran Sair Köse’yi tebrik ederek ‘’ Emirdağlı hemşerilerimizin Belçika’da her alanda başarı göstermesi bizim için gurur kaynağıdır. Gerçekleşen seçimlerde gördük ki artık biz Dünya’nın her yerinde önemli başarılara imza atabiliyoruz. Ben her zaman söylediğim gibi nerde bir Emirdağlı var ise biz hep oradayız. Bu vesile ile Sait kardeşimi tebrik ediyorum. İnşallah bizde önümüzdeki günlerde Belçika’ya gerçekleştireceğimiz ziyarette başarılı sonuçlar çıkarmış diğer Emirdağlı hemşerilerimizle görüşerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz’’ dedi.