Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi önemli gün ve haftalar ile ilgili gençleri bilinçlendirici çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda “6-12 Mart Girişimcilik Haftası” nedeniyle genç girişimci Resul Sündük gençlerle Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde bir araya geldi. Yapılan söyleşiyi kapsamında Resul Sündük; yaşam hikâyesini gençler ile paylaşarak, kariyerindeki ilerleme sürecinde girişimciliğin önemini anlatı.

Gençlerin iş yaşamına dahil olma sürecinde bir çok fırsata sahip olduğunu belirten Sündük, iyi bir kariyer için gerekli bilgi ve becerilerin kazanılmasına önemini vurguladı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetlerin gençlerin kişisel gelişimlerine çeşitli katkı sağlayarak bilgi ve becerilerini geliştirdiğini bu nedenle gençlerin serbest zamanlarını Gençlik Merkezinde değerlendirmelerine dikkat çekti. Sohbet havasında gerçekleşen söyleşi soru-cevap şeklinde ilerledi. Faaliyet sonrasında gençler kariyer ve girişimcilik anlamında yeni bilgiler edindiler.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak Resul beye teşekkür eder, Benzer çalışmalarda yer almak isteyen gençlerimizi, Cumhuriyet mahallesinde hizmet veren Gençlik Merkezimize bekleriz.