Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, nezaket ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında kabul etti.



Sendika yetkililerinin yer aldığı ziyarette Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa İşbilir ve Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yavuz, Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulkadir Hız, Afyonkarahisar Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Şube Başkanı Muhittin Ok, Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Birliği Sendikası (Enerji Bir-Sen) Şube Başkanı Ramazan Karaçor, Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası (Kültür Memur-Sen) Şube Başkanı Adalet Atacan, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Şube Başkanı Ömer Tetik ve Bayındır, Çevre, İnşaat, Yol, AFAD, Tapu ve Kadastro Çalışanları Birliği Sendikası (Bayındır Memur-Sen) Şube Başkanı Ahmet Koç yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.