Osmanbey Koleji 6. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen“Hücre Modeli Pasta Yarışması” hem eğlendirdi hem de öğretti.
Yaptıkları pastalar ile hem eğlenip, hem öğrenen öğrenciler aynı zamanda yaş pasta yapma imkanı buldu. Öğrenci grupları bu etkinlikten büyük keyif aldı. Pastanın üzerine hücrenin bölümleri ve organellerini yerleştiren öğrenciler hücre modeli etkinliğini tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşadı.
Osmanbey Koleji Müdür Yardımcısı ve Fen Bilimleri Öğretmeni Nuri YILDIZ “Eğitimin üç saç ayağı olan veli-öğrenci-öğretmen üçlüsünün yapılan bu etkinlikle bir araya geldiklerini belirtti. Yarışmaya katılan 73 öğrenci hep bir ağızdan hücrenin yapısını ve organellerini şarkılar söyleyerek öğrendiler.
Yarışmanın sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan pastalar jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.