Eve dönüş tarihini bir gün daha ileriye attıklarını belirten Teknik Direktör Mustafa Meteertem, yarın sabah Afyonkarahisar’a dönerek maç saatini beklemeye başlayacaklarını söyledi.
Atatürk Stadı’ndaki kar temizleme çalışmaları nedeniyle Mor Beyazlı ekibin Afyonkarahisar’a dönüş tarihi bir gün daha ertelendi. Antalya kampının yarın sona ereceğini bildiren Teknik Direktör Mustafa Meteertem, Cumartesi günü yapacakları ter idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacaklarını ifade etti.
Geçtiğimiz haftayı bay geçmeleri nedeniyle bu boşluğu en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve Siirtspor maçına büyük bir hırs ve moralle hazırlandıklarını kaydeden Meteertem, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Antalya Özel İdare Spor Tesisleri’nde bugün yapacakları antrenmanın ardından yarın sabah bir çalışma daha yaptıktan sonra Afyon’a hareket edeceklerini kaydeden Mustafa Meteertem, “Siirtspor maçı öncesi son çalışmamızı Cumartesi günü kendi tesislerimizde yapacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu çok iyi. Bu moral ve motivasyonla Siirtspor’u yenerek haftayı üç puanla kapatmak istiyoruz” diye konuştu. Gazete 3