Afyon'da yaz Kur'an kursları devam ediyor Afyon'da yaz Kur'an kursları devam ediyor

Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, Mayıs ayı meclis toplantısında, sığınmacılardan nikah ücretlerinde alınan ücretin arttırılamsı sırasında meclisten ayırlmasıyla ilgili haberlere cevap verdi.

Birliktir "Aşağıda bekleyen misafirlerim vardı. Porotesto amaçlı bir davranış değildi. Böyle bir niyetim olamaz. Ama olay anında sosyal medyaya yansımış. Hakan Dilek de buna şahittir. Misafirlerimi daha fazla bekletmemek için erken çıkmak zorunda kaldım" dedi.

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, Mayıs toplantısındaki oturduğu yerden kalkıp dışarıya çıkması davranışının yanlış anlaşıldığını, olayın başka noktalara çekilerek sosyal medyaya yansıtıldığını belirtti.

Meclis’e ve seçilmiş Başkana karşı karşı aksi bir tavrının bulunmadığını söyleyen Birliktir "Ben desığınmacıların Türkiye’deki misafirliğinin bitmesi gerektiğini, ancak bunun koşullarının oluşmasının beklenmesinin uygun olacağını, onların onurlu bir şekilde kendi ülkelerine dönmeleri gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Birliktir, toplantı ortasında ayrılmasının doğal olarak yanlış anlaşıldığını belirterek bundan dolayı üzgün olduğunu, misafirlerini bekletmemek adına böyle davrandığını belirtti.

Editör: Birinci Editör