Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile başka illere tayin olan Vali Yardımcılarını ziyaret ederek, hem bu güne kadar İlimize yaptığı hizmetleri, hem de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine verdikleri destekleri nedeniyle teşekkür ederek, derneğin teşekkür belgelerini takdim ettiler.

İlk olarak Afyonkarahisar Vali Yardımcısı iken, Denizli Merkezefendi İlçe Kaymakamlığına atanan Adem Uslu’yu ziyaret eden İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, Usla’ya gerek derneklerine gerek Şehit aileleri ve Gazileri verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür etti. Adem Uslu’nun bu güne kadar her türlü talep ve sorunlarına titizlikle davranıp gereken desteği verdiğini söyleyen İsmail Kumartaşlı, Adem Uslu’ya yeni görev yerinde de üstün başarılarının devamını diledi.

“Kendisine üstün başarılarının devamını diliyorum”

Daha sonra İzmir Aliağa Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Erhan Günay’ı ziyaret eden İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yardımcısı Erhan Günay’a da yeni görevinde başarılar dilediler. Vali Yardımcısı Erhan Günay ile birlikte bir çok acı olayı paylaştıklarını, Şehit haberlerini bizzat ailelere birlikte iletmek için gittiklerini belirten İsmail Kumartaşlı; “Sayın Vali Yarımcımız Erhan Günay ile birlikte çok mesailer paylaştık. Maalesef acı haberleri ailelere birlikte ilettik. Acı günleri hep birlikte paylaştık. Gerek Şehit Ailelerimizin olsun gerekse gazilerimizin her türlü talep ve sorunlarıyla sağolsun çok yakından ilgilendi. İnşallah bundan sonraki görev yerinde bu tür acı olaylarla karşılaşmaz. Hizmetleri sıralamakla bitmeyecek olan Vali Yardımcımız Erhan Günay hepimizin gönlünde taht kurdu. Kendisine üstün başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler

Ziyaretlerde Başkan Kumartaşlı ve yönetimi Vali Yardımcıları Erhan Günay ve Adem Usla’ya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin birer teşekkür belgesini takdim etti. Vali Yardımcıları Erhan Günay ve Adem Uslu’da, ziyaretler nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtirlerken, Afyonkarahisar’ı hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler. Uslu ve Günay, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimine de üstün başarılarının devamı temennisinde bulundular.