Türk Eğitim -Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin ŞENOL, AKÜ'de faaliyet gösteren bir öğrenci topluluğu tarafından Afyonkarahisar'a konferans için davet edilen Mustafa Armağan'la ilgili bir açıklama yaptı.



Şenol, konuyu gündeme taşıyarak kamuyoyunu bilgilendiren ve Üniversite Rektörlüğü tarafından iptalini sağlayan ve milli bir duruş sergileyen Afyonhaber'e ve Odak Gazetesine de teşekkür etti.



Şenol'un açıklaması şöyle:

                                                                                   

"Daha dün denecek bir tarihte Zaman Gazetesi ve fetö’ye övgüler düzen, zaman gazetesinde yazılar yazan, ahlaktan nasibini almamış tarzı,Türk ve Atatürk düşmanlığından kararmış kalbiyle nefret saçan bir müptezelin  Afyonkarahisar'a, cumhuriyetin kazanıldığı topraklara; üstelik de kendine etik kulübü diyen bir öğrenci topluluğu tarafından getiriliyor olması maşeri vicdanı yaralamıştır. 220 bin vatan evladının savaştığı büyük taarruza çadır tiyatrosu, sinesinde Türk milletinin tertemiz evlatlarının yattığı tertemiz vatan toprakları olan şehitliklere kurmaca muamelesi yapan Mustafa Armağan isimli şahsın genetik kodlarından kaynaklı Türk düşmanlığına bin yıllık Türk yurdunda prim tanınması gaflettir, delalettir. Yunanlıların Batı Anadolu’da yaptıkları mezalimin maddi ve manevi izleri  silinmemişken  Kuvayı Milliye ruhunun amansız düşmanı bu kişiyi Afyonkarahisar’a getirme yanlışına düşenleri kamuoyuna duyurarak milli bir görevi yerine getiren Odak Gazetesine ve Afyonhaber.Com'a, bu konuyu gündeme taşıyan yerel basınımıza teşekkür ediyorum.



Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi kurumsal bağlantısı olmadığı ve gerekli yasal işlemin başlatıldığını belirten açıklama yapmıştır. Konunun takipçisi olacağız."