Kız İstemeye Giderken Çikolata Almayı Unuttunuz Mu? Melodi Çikolata Aynı Gün İçerisinde Çikolata Teslimatı Yapıyor

 

Aşkın en güzel ve özel anlarından biri sevdiğiniz kişiyi ailesinden istemektir. Türk geleneğinin asırlardır şahitlik ettiği kız isteme merasimi evliliğin ilk adımıdır. Aile bireylerinin bir araya gelip daha da kaynaşmaya başladığı kız isteme töreni geleneklerimize göre evliliğe açılan yolda verilen söz anlamına gelir. Bu özel anın kusursuz ve anılarda güzel bir hatıra olarak hatırlanması istenir. Bu sebeple kıyafetten konsepte kadar her ince detaya dikkat edilmelidir. Kız isteme merasiminin olmazsa olmazları arasında çiçek ve çikolata gelir. Aşkın ve tutkunun sembolü çikolatanızı seçerken Melodi Çikolata sizin yanınızda. 50 yılı aşkın tecrübesi, kaliteli ürünleri, yenilikçi ve mükemmeliyetçi bakış açısı ile konuklarınıza unutulmayacak bir tat bırakıyor.

 

Çikolata yolculuğuna 1957 yılında Samsun’da Kemal Taşar ile başlayan Melodi Çikolata geçmişten günümüze en güzel anlara, merasimlere ve kutlamalara şahitlik etmiştir.  Kalitesinden ödün vermeyen Melodi Çikolata tutku ve özenle hazırladığı çikolatalarını en doğal ve en kaliteli malzemeleri kullanarak üretiyor. Kurulduğu günden bu yana ağızda bıraktığı lezzet ile akıllara kazınan Melodi yıllar içinde tüm Türkiye’ye çikolata üretir hale gelmiştir. Gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz ürünlerine her geçen gün yenisini katarak yelpazesini genişletmiştir. Melodi Çikolata'nın ürün yelpazesi, her zevke ve bütçeye uygun çeşitlilikte çikolatalar içerir. Kız istemeye giderken tercih edebileceğiniz birbirinden güzel çikolata çeşitleri vardır.

 

Kız İsteme Çikolatası Çeşitleri

 

Romantizm, aşkın ve tutkunun sembolü olan çikolatanızı seçerken konseptinize uygun olması da önemlidir. Melodi’nin kalp çikolata, isimli küp ambalajlı çikolatalar, fındık kaplamalı çikolatalar, renkli badem şekeri, spesiyal çikolata, krokan çikolata ve madlen çikolata gibi birbirinden farklı çikolata türleri bulunur. Kız isteme tepsinize uygun çikolataları seçip kendi hayal dünyanıza göre şekillendirebilir veya Melodi’nin şık tasarımlı hazır kız isteme çikolatalarını tercih edebilirsiniz.

 

Ürün yelpazesini geçmişten günümüze artıran Melodi Çikolata her zevke ve bütçeye uygun çikolataları ile çeşitlilik sağlıyor. Beyaz çikolata, sütlü çikolata, bitter çikolata gibi çeşitleri ile seçeneklerinizi geniş tutmanıza yardımcı oluyor. Bunların dışında Melodi’nin özel günler için tasarlanmış çikolata koleksiyonları da bulunuyor.

 

Kız İsteme Çikolatası Süsleme

 

Melodi Çikolata’da kız isteme, söz ve nişan merasimleriniz için el yapımı olarak üretilmiş, dünyanın en kaliteli malzemeleri ile hazırlanmış çikolataları bulunuyor. Gondol tepsi, yuvarlak nişan tepsisi, dikdörtgen söz tepsisi, kare çikolata tepsisi ile sunulan bu çikolatalar kız isteme merasimlerinize özel hazırlanmaktadır. Parlak bir görüntü sağlayan bakır, gümüş, gold, kırmızı, mor, yeşil, mavi kaplamaları ile de Melodi’nin kız isteme çikolatası ürünleri merasimlerin vazgeçilmez ikramlıkları arasındadır.

 

Aynı Gün Teslim Kız İsteme Çikolatası Siparişi

 

Ancak kız istemeye gitmeden önce başlanan hazırlıklar sırasında ufak tefek aksilikler veya unutkanlıklar yaşanabilir. Bu gibi durumlarda Melodi Çikolata’nın aynı gün çikolata hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir çözüm sunan Melodi kız isteme merasiminin olmazsa olmazı çikolatanızı aynı gün içerisinde teslim ediyor. Kız isteme merasiminizde aksiliklere izin vermiyor.

 

Eğer kız isteme için çikolata almayı unuttuysanız kız isteme çikolatası Melodi ile birkaç tık uzağınızda. Aynı gün teslimat çikolata hizmeti ile sizi çikolata derdinden kurtarıyor. Hızlı ve güvenilir hizmet veren Melodi sizi yormadan kız isteme çikolatasını kapınıza kadar getiriyor. Bu özel anınızı ölümsüzleştirmenize şahitlik ediyor ve sizi yarı yolda bırakmıyor.

Aynı gün teslim hizmetinden faydalanmak için sipariş vereceğiniz ürünü sepete ekleyin. Sipariş tamamlama ekranında "Kurye İle Günlük Teslimat" seçeneğini işaretledikten sonra uygun gün/saat aralığını seçmeniz gerekmektedir. Bu işlemlerin ardından gerisini Melodi’ye bırakın.