Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’a en kısa sürede gelmek istediğini söyledi. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  CHPAfyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş öncülüğünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile görüştü.
İlk olarak CHP Grup toplantısına katılan CHPAfyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Yönetimi, grup toplantısının ardından CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, en geç 10-15 gün içerisinde bir Afyonkarahisar ziyareti yapacağının müjdesini verdi.
Afyonkarahisar’a 6 ayda bir uğradığını ifade eden Kılıçdaroğlu, yeni seçilen İl Başkanı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ise, Afyonkarahisar’ın sorunları ve parti çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgiler verdi.
CHP Afyonkarahisar il yönetimi daha sonraCHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, parti olarak Afyonkarahisar’a ayrı bir önem verdiklerini söyledi.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile ayrı bir hukuku olduğunu ifade eden Toprak, sözlerine şöyle devam etti:
“Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilat binasının satın alınmasından büyük destek olan Milletvekili Ahmet Toptaş’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatına gerekli her türlü desteği vermeye hazırız.”
Ziyaretlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve yönetimi sonra Genel Sekreter Bihlun Tamayligil, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Eskişehir Milletvekili Sühel Batum ile de görüştü.