İlimiz eğitimine katkıda bulunmak üzere İscehisar ilçesi Çukur Mahallesi TOKİ alanına yapılması planlanan 16 derslikli ilkokul yapımı için Karamehmet Mermer San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayırsever işadamı Mehmet Özcan ve Vali Mustafa Tutulmaz arasında protokol imzalandı.

Protokol imza töreninde Vali Mustafa Tutulmaz ve Kara Mehmet Mermer San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Özcan ile İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Kara Mehmet Mermer San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.

Protokol imza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından İscehisar ilçemize yapılması planlanan 16 derslik Karamehmet Aliye Ana İlkokulu hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Bugün ilimiz adına Kara Mehmet Mermer San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile bir protokol imzalıyoruz. Vatandaşlarımızın, iş adamlarımızın, hayırseverlerimizin, bu tür okul yapımlarındaki destekleri bizlerin ve tüm kamu görevlilerinin heyecanını artırıyor. Daha bir azimle çalışma gayretimizi artırıyor. Bu konuda emeği geçen Karamehmet Mermer San. Ve Tic. Ltd. Şti. yetkililerine tekrar teşekkür ediyorum ve diğer hayırsever vatandaşlarımızı da benzer şekilde okul yapmaya davet ediyorum. Ben tekrar huzurlarınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.