Kalıcı oje uygulamaları kişilerin bakımlı tırnak görünüm isteklerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Yapılan özel tırnak süslemeleri ile hem bakımlı hem de güzel görünen ellere sahip olmak mümkün. Kalıcı oje çalışmalarında firmamız Bonita Nail farklı tırnak yapılarına uygun özel işlemler uygulamaktadır.

 Bu uygulamalar belirli bir süre sonunda tırnak uzamasına bağlı olarak çıkartılmaktadır. kalıcı oje çıkarma işlemleri özel olarak geliştirilmiş cihazlar ile beraber yapılmaktadır. Törpüleme işlemleri ile kalıcı oje tamamen tırnak yüzeyinden arındırılmaktadır.

 Kalıcı Oje Uygulamaları ve Oje Çıkartma İşlemleri

 kalıcı oje çıkartma uygulamalarında kullanılan cihazlar tırnak yapısını bozmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu cihazlar yardımı ile tırnak yüzeyindeki tüm kalıcı oje ürünü arındırılmaktadır. Tırnak şekline zarar vermeden uygulanan bu işlem sayesinde kişiler sade görünümdeki tırnaklarına tekrar kavuşmaktadır.

 Aynı zamanda oje rengi değiştirme ve oje yenileme uygulamaları için de kalıcı oje çıkartma işlemleri yapılmaktadır. Üstelik yapılan bu çalışmalar ile beraber kalıcı oje kullanımı farklı şekillerde devam etmektedir.

 Kalıcı Oje Fiyat Seçenekleri Nelerdir?

 kalıcı oje fiyatları kişilerin istedikleri modele göre farklılık göstermektedir. Tırnak yapısına ve uzunluğuna uygun şekilde geliştirilen bu kalıcı oje teknikleri tamamen kişiye özel tasarlanmaktadır. Üstelik fiyat ve performans açısından da en kaliteli görünüm sunan uygulamaların başında yer almaktadır.

 

 Tırnak bakımına özen gösteren kişiler için sürekli bakımlı tırnak görünümünü destekleyen kalıcı oje çalışmaları firmamız tarafından özenle kişiye uygulanmaktadır.