Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Kaya ve askeri heyet, Vali Dr. Naci Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Vali Aktaş, jandarmanın şanlı geçmişine vurgu yaparak tüm personeli tebrik etti.

Türkiye’nin en köklü ve güçlü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, kuruluşunun 187. yıl dönümünü gurur ve çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlama programları kapsamında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Naci Aktaş’a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Naci Aktaş 1

Vali Dr. Naci Aktaş: "Jandarma Devletimizin En Güçlü Kalelerinden Biridir"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Naci Aktaş, Jandarma Teşkilatı'nın üstün görev anlayışını, yüksek disiplinini ve modern kapasitesini takdir etti. Teşkilatın milletin huzuru için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Vali Aktaş, şu ifadelerde bulundu:

Afyon Hava Durumu: Hafta sonuna dikkat!..
Afyon Hava Durumu: Hafta sonuna dikkat!..
İçeriği Görüntüle

"Köklü geçmişiyle devletimizin en güçlü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımız, milletimizin huzuru, kamu düzeninin korunması ve ülkemizin güvenliği için fedakarca görev yapmaktadır. 187 yıldır gece gündüz demeden çalışan tüm jandarma personeline yürekten başarılar diliyorum."

Vali Naci Aktaş 2

Asayişten Terörle Mücadeleye Geniş Görev Sahası

187 yıllık şanlı geçmişinden aldığı güçle hareket eden Jandarma Teşkilatı; hukukun üstünlüğü ilkesi doğrultusunda aziz milletimizin emrinde görevini kararlılıkla sürdürüyor. Teşkilat; asayiş hizmetlerinden terörle mücadeleye, trafik güvenliğinden afetlere müdahaleye kadar çok geniş bir sahada Türkiye'nin gurur ve güven kaynağı olmaya devam ediyor.

Kahraman Şehit ve Gazilerimize Minnet

Vali Aktaş, açıklamasının sonunda büyük bir özveriyle görev yapan teşkilatın kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutlayarak, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnet ve şükranla andıklarını belirtti.

Vali Naci Aktaş 3