İyilik peşinde koşan Martaş Afyon’da

1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Van'dan iyilik peşinde koşmaya başlayan Rıza Martaş, Hafta sonu ilimize geldi.

3 gün Afyonkarahisar il sınırları içerisinde koşan Martaş “iyilik peşinde koş” projesi hakkında ikbal Termal Otelde basın açıklaması yaptı. Rıza Martaş’ı Afyonkarahisar’da Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği, Denizli Buldan Vakfı, Helvacıoğlu Mermer ve Akut karşıladı.

76 STK destek veriyor

Basın Toplantısında önce Projenin Afyonkarahisar ayağı hakkında bilgiler veren AFİKAD Başkanı Tülin Helvacıoğlu sporcu Martaş’ı Afyonkarahisar ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Helvacıoğlu: “Doğudan Batı’ya Adım Adım İyilik Peşinde Koş” projesi önemli bir proje.76 tane sivil toplum kuruluşu destek oluyor. Proje kapsamında bir çok bağış yapıldı. Bizde Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği olarak projeye destek veriyoruz” dedi.

Günde 41 Km koşuyorum

Van’dan başlayıp İzmir’e kadar uzanan koşu hakkında bilgiler veren Rıza Martaş : “1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Van'dan iyilik peşinde koşmaya başladık.3 gündür Afyonkarahisar sınırları içerisinde koşuyorum. Ortalama günde 41 Km koşuyorum. Afyonkarahisar her zaman çok beğendiğim tarihi derin olan bir il. Afyon’da AFİKAD Helvacıoğlu Mermer ve Buldan vakfı ağırladılar bizi hepsine çok teşekkür ediyorum.29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İzmir’de koşumuzu tamamlayacağız” dedi.