Afyonkarahisar Müftülüğü Engelliler Din Eğitim Koordinatörü İsmail Aydın, işitme engelli Ali Fidan ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

                Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından organize edilen ilimizdeki görme ve işitme engelli bireylere Kur'an-ı Kerim, siyer ve din eğitimlerinin verildiği kursun; bilgisayar, projeksiyon, kamera, televizyon ve benzeri donanımsal ihtiyaçları Afyonkarahisar Belediyesi tarafından karşılandı.

                Bu doğrultuda, Afyonkarahisar Müftülüğü Engelliler Din Eğitim Koordinatörü İsmail Aydın, işitme engelli Ali Fidan ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, kursa katılan tüm işitme ve görme engelliler adına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

                Ziyaretleri nedeniyle İsmail Aydın ve Ali Fidan'a teşekkür eden Başkan Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar İl Müftlüğü'nün ve İsmail Aydın Hoca'nın görme ve işitme engellilere Kur'an-ı Kerim, Siyer ve dini dersler vererek Türkiye'de birçok ilde olmayan bir şeyi başardığını söyledi. Bu tür faaliyetleri her zaman desteklerini ifade eden Başkan Çoban, bu kursu düşünüp planlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.