Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi Kaymakamı Murat Kütük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Ramazan ayı nedeniyle sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi toplam 150 aileye ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi Kaymakamı Murat Kütük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Ramazan ayı nedeniyle sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi toplam 150 aileye 250 TL nakdi gıda yardımı yapıldığını bildirdi. SYDV, ayni ve nakdi yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kaymakam Murat Kütük, SYDV’nin 2012 yılı ocak ayından itibaren toplam 8 aileye 2 bin 350 TL sağlık yardımı, 53 bin 891 TL eğitim yardımı, 349 aileye toplam 75 bin 900 TL gıda yardımı, 5 aileye toplam 7 bin 50 TL barınma yardımı, 2 depremzede aileye toplam 8 bin 520 TL doğal afet yardımı, 149 aileye 298 ton yakacak yardımı, 132 eşi vefat etmiş kadına düzenli nakdi yardım yaptıklarını, bu yapılan yardımların bütün yıl boyunca devam edeceğini kaydetti.
Öte yandan; 2022 sayılı kanuna istinaden yaşlı ve özürlü kişilere maaş bağlanması ve genel sağlık sigortası gelir tespiti işlemlerinin de tüm şeffaflığı ile devam ettiğini bildiren Kaymakam Kütük, vakıf çalışanlarına da gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.