Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya gelişinin, insanlığın kurtuluşu için en önemli hadise olduğunu ifade ederek, insanlar için en güzel örneğin Peygamber Efendimizin hayatı olduğunu belirtti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hz. Muhammed’in (SAV) doğduğu çağda dünyanın her tarafında cehalet, zulüm ve ahlâksızlık almış yürümüş, Allah inancı unutulmuş, insanlık korkunç ve karanlık bir duruma düşmüş, dünya yaşanmaz hale gelmişti. Sevgili Peygamberimiz’in (SAV) tebliğ ettiği İslâm dini ile dünya aydınlandı, tek Allah inancı ile kalpler nurlandı. Eşitlik, adalet ve kardeşlik geldi. O’na inanan toplumlar gerçek huzura kavuştu. O’nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. Halkımızın Mevlid Kandili’ni kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.”