Dinar OSB de genişleme çalışmalarında ilk imzalar atıldı

Dinar Organize Sanayi Bölgesi 1.etabında doluluk oranının %85 seviyelerine ulaşması sonucunda yeni yatırımcılara sunulabilecek alanlar oluşturabilmek için genişleme çalışmalarına başlandı.

İlk aşamada OSB İmar Planı içerisinde yer alan mera vasıflı toplam 91.000 m2 yüzölçümlü taşınmazların vasıf değişikliği ile OSB adına tescili için Bakanlıklar nezdinde başvurularda bulunularak Maliye Hazinesi adına tescili gerçekleştirilmiş sonrasında Hazineden OSB adına devri için müracaatlarda bulunulmuştur. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının uygun görüşü doğrultusunda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Selami Kapankaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Belediye Başkanımız Nihat Sarı, OSB Bölge Müdürü İbrahim ER ile Dinar Milli Emlak Şefi Nimet Çınar’ın katılımlarıyla devir için gerekli belgeler imzalanarak 91.000 m2 lik alanın OSB adına tapu devri gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Selami Kapankaya ve Başkan Yardımcısı Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “OSB mizin gelişmesi için her zaman yanımızda olan ve bu süreçte de destek sağlayan Değerli Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya’ya OSB Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. 2019-2020 yılı döneminde 5 adet büyük ve önemli yatırıma ev sahipliği yaptık. Bu yatırımların işletmeye geçmesiyle bölgede ekonomik ve istihdam ile beraber sosyal kazanımlarımız da artacak. Bölgemizin cazibesi de yükselme eğiliminde olacaktır. Dinarımıza ve OSB mize hayırlı olsun” dediler.