Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar’daki hastanelerdeki sorunların çözümü noktasında çalışmaların devam ettiğini ve Afyonkarahisar’daki tüm vatandaşların hak ettiği tedavi hizmetini almaları için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Megabirlik Medya’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kanal 3 Haber Koordinatörü ve Gazete 3 Müdürü Yasin Köksal ile görüşen Erenoğlu, Afyonkarahisar’a göreve gelir gelmez 2 sorun üzerine yoğunlaştıklarını söyledi. “AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ UYKULARIMI KAÇIRIYOR”
İlk olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki yoğunluk ve durumu karşısında çözüm arayışı içerisine girdiklerini belirten Erenoğlu, 15 gün içerisinde sorunun çözüme kavuşacağı müjdesini verdi. Diğer bir sorun olarak Kadın Doğum Hastanesi’ni gördüklerini ifade eden Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları bölümünün yeni yerine taşınmasıyla boşalan binayı Kadın ve Doğum Hastanesi’ne taşıyarak, bu sorunu da sona erdirdiklerini kaydetti. İlçelerde bulunan hastaneleri de ziyaret ettiğini aktaran Erenoğlu, ilçe hastanelerinin sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini ve sorunların giderilmesi noktasında çalışmalar yapıldığını belirtti. “AFYONKARAHİSAR’DAKİ TÜM İNSANLAR BENİM İÇİN BİR”
Erenoğlu, “Benim için Afyonkarahisar’da bulunan tüm insanlar eşit mesafede ve aynı haklara sahip. Bu noktada, hiç kimseye farklı muamele yapma gibi bir durum söz konusu değil, sosyal güvencesi olsun olmasın, herkesin eşit mesafede hak ettiği hizmeti alması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Yapılan ziyarette Erenoğlu’na, Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar İdari Hizmetler Başkanı Abdurrahman Temel, Tıbbi Hizmetler Başkanı Hüseyin Atlı, Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanoğlu eşlik etti. (Gazete 3)