Afyon'da, İhsaniye Karacaahet İlköğretim Okulu  öğrencileri, koronavirüs salgını nedeniyle yarım kalan 23 Nisan etkinliklerini evde gerçekleştirerek, bayramın coşkusunu yaşadı.

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesindeki Nasrettin Hoca Anaokulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılması planlanan etkinlikler, koronavirüs salgını nedeniyle yarıda kaldı. Ancak okul öğretmeni Gamze Gökdemir çocukların bu durumdan etkilenmemesi ve 23 Nisan'ı coşkuyla kutlamaları için, öğrencilerin gösterilerinden klip oluşturdu.

Öğretmen Gamze Gökdemir; “23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılını virüs salgını nedeniyle evlerimizde öğrencilerimden ayrı hüzünlü mahsun bir şekilde kutluyoruz. Ben Bir köy okulu öğretmeniyim öğrencilerimin elinde Ayyıldız li bayraklarla kutlamayı canı gönülden isterdim ama virüs salgını bayramımızı okulumda kutlamayı engelledi. Olsun önce sağlık minik yavrularım öğrencilerim  sağlıklı olsun o bana yeter başta sevgili öğrencilerim tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm kalbimle Kutlar bize bu bayramı hediye Eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.