AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI 2 EKİM 2017 PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANACAK 

KONU : İl Genel Meclisinin 2017 Yılı Ekim Ayı Toplantısına Ait Gündem

TOPLANTI YERİ : İl Genel Meclisi Salonu. Yeni Bina (Otogar Karşısı)

TOPLANTI GÜNÜ : 02 Ekim 2017

TOPLANTI SAATİ : 10.30

 

G Ü N D E M

1. Açılış ve yoklama,

2. Afyonkarahisar  Emirdağ İlçesi Tez Köyü sınırları içinde DSİ tarafından inşa edilerek işletmeye açıla "Yedikapı Göleti ve Sulaması Tesisinin" işletme ve bakım onarım hizmetlerinin İl Özel İdaresin devredilmesi konusunun görüşülmesi.

3. Afyonkarahisar Dinar İlçesine bağlı Kınık Köyünde yer alan, tapusunda Karatepe Mevkii, 19 pafta, 329 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmaz üzerinde "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üreti Tesis Alanı (Güneş Enerjisi Santrali)" amaçlı olarak hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusunun görüşülmesi.

4. Afyonkarahisar Dinar İlçesi İstasyon Mahallesinde İl Özel İdaresine tahsisli 218 ada 23 parselde kayıtlı arsaya, Dinar Kültür Evi yapılmak üzere ödenek tahsis edildiği, yıllara sari olarak ihalesi yapılarak, 2018 yılında bitirilmesi için ihtiyaç duyulacak ödeneğin, 2018 yılı İl Özel İdare Bütçesine tahsis edilmesi konusunun görüşülmesi.

5. İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. maddeleri gereğince 5 adet kadro değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.

6. Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeliğine seçilen Ethem GÖZEL istifa ettiğinden dolayı, yerine yeni bir üyesinin seçilmesi, konusunun görüşülmesi.

7. Afyonkarahisar Sultandağı İlçesine bağlı Kırca Köyü sınırları içerisinde bulunan, İl Özel İdaresine devredilen tapunun 124 ada 3 parselinde kayıtlı 147,05 m2 alanlı taşınmaz ile 124 ada ve 4 parselinde kayıtlı 170,27 m2 alanlı taşınmazların, tapu devrinin yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

8. Afyonkarahisar İscehisar İlçesine bağlı, Alanyurt Köyü sınırları içerisinde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, tapunun 127 ada 67 parselinde kayıtlı. 2.786.39 m2 alanlı, Akaryakıt İstasyonu vasıflı taşınmazın, Köy Tüzel Kişiliği adına yapılan tahsisin kaldırılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

9. Afyonkarahisar  Emirdağ İlçesi'ne bağlı Topdere Köyünde yer alan, tapusunda Batık Yolu Mevkii 2 pafta, 424 parsel numarası ile kayıtlı, 22.700,00 m2'lik taşınmaz üzerinde "Akaryakıt-LPG Servis İstasyonu" amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi. 1/2

10. 2017 Mali Yılı gider bütçesi ile ödenek tahsis edilen Afyonkarahisar  Hocalar İlçesi Futbol Sahası işinden

artan ödeneğin, Hocalar İlkokulu ile Çepni Köyü Ortaokulunun bakım ve onarımında

kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

11. Afyonkarahisar  Merkez Gazlıgöl Kasabası içerisinde bulunan, Çınar Termal Turistik İşletmeler İnşaat Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şti. 'ne ait 19 nolu Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatlı kuyunun, İl Özel İdaresi adına devir alınarak, Tek Elden Su Dağıtım Projesi kapsamında Gözlem Kuyusu olarak kullanılmak üzere, Afgazjet Afyon Gazlıgöl Gazlıgöl Yaylabağı Havzası Jeotermal Isı Dağıtım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne devir edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

12. Afyonkarahisar  Çay İlçesine bağlı Deresinek Köyü sınırları içerisinde bulunan, İl Özel İdaresine ait tapunun 230 Ada (1,2,3,4,5,6,7,8.9,10) parsellerinde kayıtlı taşınmazlar ile ilgili Çay İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği ile yapılan protokolün iptal edilerek, Deresinek Köyü Muhtarlığına bırakılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

13. AfyonkarahisarÇay, Dinar ve Sinanpaşa İlçelerine bağlı köylerde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazların satılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

14. Afyonkarahisar Başmakçı İlçesinde eğitim gören öğrencilerin spor vb. etkinliklerde kullanabilmesi için Çok Amaçlı Salon yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

15. Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında, İl Genel Meclisi Üyelerinin bilgilendirilmesi.

16. İhtisas Komisyonlarından gelecek olan raporların görüşülmesi,

17. İl Genel Meclis Üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergelerin, ilgili komisyonlara havalesi,

18. İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince, gelecek ay İl Genel Meclisinin toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ve kapanış.