Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Serteser, “Milli irade, 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta tecelli etmiştir. Milletimiz, 14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendisini hangi siyaset insanlarının temsil edeceğini belirlemiş; Cumhurbaşkanlığı için ise İkinci Tur’un yapılmasını arzu etmiştir. İkinci turda ise mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha yetki vermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, her zaman iş dünyamızın sesine kulak vermiş, istişareye önem vermiştir. ‘Türkiye Yüzyılı’ vurgusuyla ülkemizin kalkınma yolculuğunun devam etmesini, iş dünyasının yaşadığı sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılmasını ve reformların yapılmasını temenni ediyor; Sayın Cumhurbaşkanımız’ı tebrik ediyorum” dedi.

Serteser, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu vesile ile başta Afyonkarahisar Milletvekillerimiz olmak üzere Gazi Meclisimiz’e seçilen değerli Milletvekillerimiz’i de yürekten kutluyor; başarılı çalışmalar diliyorum. Demokrasi ruhuna uygun şekilde rekabet eden tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyor; seçim sonuçlarının olgunlukla karşılanmasından duyduğum mutluluğu da ifade etmek istiyorum. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siyaset kurumu ile istişare hâlinde olacağız; uyum ve elbirliğiyle ülkemizi daha güzel günlere ulaştırmak için daha çok çalışacağız.”