TCDD 7.Bölge Müdürlüğü, Eskişehir –Konya Demiryolu Hattı Afyon-Konya Demiryolu Hat kesimi üzerinde; Km 174+102 de Sülümenli Belediyesine ait yakın zamanda ölümlü kaza yaşanan AKÜ Veterinerlik Fakültesi – Afyonkarahisar karayolu geçiş noktası üzerinde bulunan Öğrencilerin yoğun olarak geçiş yaptığı Serbest Demiryolu Hemzemin Geçidi ve Km 177+991 de Sülümenli – Afyonkarahisar karayolu üzerinde, Belde halkının yoğun olarak geçiş yaptığı Serbest Demiryolu Hemzemin Geçitlerinin Otomatik Bariyer Kurulumu Sözleşmesi 18.07.2018 tarihinde Bölge Müdürü Adem Sivri tarafından imzalanarak yüklenici işe başlamıştı.

Bu 2 Adet Hemzemin Geçide ait Otomatik Bariyer Kurulumu ve kamera sistemi montajı işi tamamlanmış, geçici kabulleri yapılmış ve test çalışmaları 08.10.2018 tarihinde tamamlanarak hizmete girmiştir. Hayırlı olsun.

Hizmete alınan bu iki Otomatik Bariyerli Hemzemin Geçitlerde; Bölge Müdürü Adem Sivri ve Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul incelemelerde bulundular. İncelemeler esnasında Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Açıkgöz, İşletme Müdürü Muammer Özdemir, Bakım Müdürü Teksin Geldi ve Teknik kabul heyeti de hazır bulundu.

Bu Hemzemin Geçitlerin güvenli geçiş noktasına dönüşümü için Otomatik Bariyer Kurulumunun yapılarak kamera sistemi kurulması öncesi geçit yaklaşım yollarının düzenlenmesi konusunda üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiren; Sülümenli Belediye Başkanı Sayın İbrahim Eroğul’a Bölge Müdürü Adem Sivri Teşekkür Etti.

Belediye Başkanı İbrahim Eroğul da Halkın can ve mal güvenliği için gerekli olan Otomatik Bariyerli Geçitlerin Kurulum ve Montajları konusunda bizzat takip ederek hızlandıran TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri ye, Desteklerini esirgemeyen önceki dönem Bakanımız, Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’e Teşekkür Etti.