Hediye kartı

Hediye kartları, modern çağın en çok kullanılan hediye sunumu tarzlarından biridir. Sevdiklerinize hediye seçme konusunda kararsız kaldığınızda, hediye seçmek için vakit bulamadığınızda ya da vereceğiniz kişinin kendi hediyesini kendisinin seçmesinden daha çok memnun olacağını düşündüğünüzde devreye bu kartlar giriyor. En önemli amaçlarından olan, hediyeyi, alan kişinin kendisinin seçmesi için hediye edilen kartlar kişiye böylelikle yüzde yüz memnuniyet sağlamış oluyor. Günümüzde internet mağazacılığında da, normal mağazalarda da sıkça rastlayabileceğiniz bu kartları kullanmakda oldukça kolay. Bodo.com, diğer hediye mağazalarının aksine, hediye kartını tüm deneyimleri için sağlıyor. Ancak avantajı, hediye kartı verirken, siz de hediye seçiyorsunuz. Kullanıcı isterse sizin verdiğiniz hediyeyi kullanabilir, ister birkaç seçenek sunmanız dahilinde aralarından istediğini seçip kullanabilir, isterse de, hediye kartı ile bodo.com üzerinden istediği deneyimi seçebilir.

Hediye kartı nasıl kullanılır?

Bir yakınınız için bu kartı almak istiyorsunuz, öncelikle yapmanız gereken, kurum belirlemek, daha sonra direk kasada görevlilere ricanızı belirterek, içine belirtilen minimum ve maksimum tutar dahilinde nakit para yüklemek. Artık sizin için özel olarak oluşturulan hediye kartı, sevdiklerinize verebilirsiniz. Armağan ettiğiniz kişi, bu kartları içerdiği miktara göre, tek seferde de harcayabilir, birkaç kez alışveriş de yapabilir. Kullanımı ise oldukça basit, mağazada alışverişinizi tamamlayıp kasaya geçtikten sonra, hediye kartınızın üzerindeki kodları, kasiyere söyleyerek veya istemesi halinde, kartınızı ona vererek, ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik hediye kartınızın üzerindeki kodları söyleyebildiğiniz sürece, pek çok mağaza için yanınızda bulunmasına gerek de olmayabiliyor. Bodo.com’da hediye kartı kullanımı da oldukça basit. Deneyiminize karar verdikten sonra bodo.com adresinden kartı aktive et alanından, kartınızı oldukça basit bir şekilde aktive ederek, kullanıma açabilirsiniz. Anlaşmalı kurumlarımıza deneyiminizi gerçekleştirmek üzere gittiğinizde ödeme kısmında size özel oluşturulan hediye kartınız ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hediye kartı nasıl alınır?

Bodo.com üzerinden öncelikle 1 ila 5 arası deneyim hediyesi seçerek, paketinizi oluşturuyorsunuz, daha sonra tebrik metni ve iletişim bilgilerinizi de tamamladıktan sonra, sizden seçtiğiniz deneyimler arasından en yüksek fiyatlı olanının ödenmesi istenecek. Ödemenizi yaptınız ve muhteşem bir özel tasarım bodo kutusu ile siparişinizi verdiniz. Siparişiniz size ulaştıktan sonra, kutunun içerisinden, seçtiğiniz deneyim seçeneği kadar anlatım kartı, tebrik kartı bir de ödeme yapmanız için oluşturulan plastik hediye kartı çıkacak. Diyelim ki 3 seçenek belirle miştiniz, ‘’Kahve Masajı’’(100 TL), ‘’İki Kişi için At Gezisi’’(500 TL) ve ‘’İki Kişi için ATV Turu’’(400 TL) seçenekleriniz var. Burada dilerseniz at gezisini tercih edip, karttaki tüm miktarı bu hediyeye harcayabilirsiniz. İkinci seçeneğiniz, hem ATV, hem masaj deneyimlerini kullanabilirsiniz. 3. Seçenek ise, hiçbirini istemiyorsanız ve ya birini alıp, kalan kısmında farklı bir şey kullanmak istiyorsanız, bodo.com adresinizden deneyiminizi seçebilirsiniz. İşte, bodo’ da her şey mümkün, deneyimlerinizi dilediğinizce seçin, dilediğinizce yaşayın.